Συνάντηση με γονείς/κηδεμόνες της Α/Β/Γ/Δ τάξης - 13/02/2019

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Το ΔΣ του συλλόγου γονέων κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Γυθείου, συνεχίζει τον κύκλο επικοινωνίας με τους γονείς και κηδεμόνες του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Στόχος μας είναι να συζητήσουμε προβλήματα που αφορούν τα παιδιά μας και να σκεφτούμε ιδέες για νέες δράσεις και δραστηριότητες για αυτά.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν συνεργαζόμαστε εμείς, εκτός ότι μαθαίνουν και τα παιδιά μας, τα αποτελέσματα της συνεργασίας επιστρέφουν σε αυτά, συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες δράσεις και τη δεδομένη δουλεία που γίνεται στο σχολείο τους.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, καλούμε σε συνάντηση τους γονείς/κηδεμόνες των Α’, Β’, Γ’ και Δ’ τάξεων την Τετάρτη, 13/012/2019, στις 18:00, στο Ισόγειο κτίριο Δήμου-Έναντι Ηρώου Γυθείου. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να παρουσιασθούν ΟΛΟΙ οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών της Α/Β/Γ/Δ τάξεων.

Να προσθέσουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, θα ακολουθήσουν εκλογές για το σχηματισμό του νεοσύστατου σκακιστικού συλλόγου Γυθείου. Προσκαλούμε, λοιπόν, τους γονείς όλων των παιδιών που θέλουν να συμμετέχουν, να παρευρεθούν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΙΘΑΡΕΣ 03/07/2019

Δράσεις 13/10 -14/10

Δράση - ‘Exercise is Medicine - Η άσκηση είναι Φάρμακο